Er det tid til at tage familien med på tur?

Kunne du og din familie tænke jer nogle sjove oplevelser udendørs? Så er Frederiksdal Klatrebane et godt eksempel på noget, man kan lave sammen, som er sjovt for både børn og voksne.

Du kender det sikkert. Det er lørdag, familien er samlet, og I ved ikke, hvad I skal tage jer til som familie. For hvad kan være sjovt for både børn og voksne, hvad kan være et sted, hvor børnene kan få brændt en masse krudt af? Frederiksdal Klatrebane er et sted for dig, der har lyst til, at I skal lave noget sammen som familie. Her finder du et hav af klatrebaner rundt i et smukt skovområde, hvor der også er masser af plads til, at forældrene kan sidde og drikke kaffe.

Og du kan sagtens overlade dine børn på klatrebanerne, for sikkerheden er selvfølgelig helt i top, så der ikke skal være noget at bekymre sig om. Du skal blot vide, at hvis dine børn er under 10 år, så skal de gå i følge med en voksen.

På siden kan du booke plads til dig og din familie, sådan at I kan få en sjov og oplevelsesrig dag sammen, og er du i tvivl om noget, så kan du til hver en tid kontakte klatreparken, så hjælper de dig gerne.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar