Shiseido produkter er i en klasse for sig

shiseido

Shiseido blev grundlagt i 1872 af Arinobu Fukuhara, som var en tidligere farmaceut fra den japanske flåde. Det var et apotek, der ville tilbyde vestlige lægemidler til Japans befolkning, og det var på en tid, hvor urtemedicin stadigvæk var den gængse form for medicin i asiatiske lande.

Shiseido var den første til at udvikle en flydende, blødgørende lotion til huden, hvilket også afspejler sig i deres nyere produkter, der bærer præg af deres mangeårige erfaring på markedet.

Shiseido er dermed en af de største udviklere inden for midler mod tør hud. Tør hud er noget, som rigtig mange mennesker går og døjer med, og det er med til at genere vedkommendes hud. Det er derfor godt, at man kan vælge at bruge et blødgørende middel til at forsvare sin hud mod denne irritation.

Shiseido har en masse gode produkter at vælge imellem – både til nakke, hænder, læber osv. Der er altid et produkt til dit unikke behov og ønske. Duftladen har et bredt udvalg af Shiseido produkter til enhver smag. Hvorvidt du planlægger at købe virksomhedens produkter som gave eller til dig selv – det er ligegyldigt. Produkterne kan nemlig anvendes på hvilken som helst hud og giver hverken irritation eller kløe.

Det er ofte, når man har været i bad, at man glemmer at fugte kroppen. Derfor bliver huden tit udtørret, hvorfor den har brug for en rigtig god body lotion, der både kan fugte og pleje.

Men er det den rigtige?

Det kan være rigtig svært at finde den helt rigtige body lotion. Derfor er Shiseido et godt valg, da disse produkter kan løse de fleste problemer med tør hud. Det er et rigtig godt mærke at starte med, hvis man er ny på markedet for body lotions.

Der findes et utal af forskellige former for fugt og fedt. Dette skyldes jo selvfølgelig, at når producenterne udvikler en creme til tør hud, skal de ramme så mange mennesker som muligt. For at ramme så bredt et publikum som muligt er man nødt til at tænke på konsistensen i cremen.

Det kan dog være svært at finde den body lotion, som lige præcis passer til dig – særligt hvis du har meget sart hud, der ikke tåler alverdens tilsætningsstoffer eller lignende. Hvis din hud virkelig trænger til en ordentlig omgang fugt og fed, så er Shiseido et oplagt valg.

Cremerne fra Shiseido kan også være med til at give en beskyttende funktion for ens krop. Denne beskyttelse gælder både mod mekaniske skader, men også slemme bakterier og andre skadelige stoffer.

Hudpleje er ekstremt vigtigt

Hudpleje er og bliver noget af det vigtigste, man skal tænke på, når man kigger på cremen – cremen skal jo gerne have en effekt. Nogle cremer kan endda gør mere skade end gavn, men der har Shiseido, som en af verdens førende producenter, ikke noget problem.

Er du blevet overbevist om Shiseidos lækre produkter? Tag et kig forbi Duftladen og find lige præcis de produkter, som gør din hud sundere og pænere.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar