Sådan klarer man indkøbet som senior

senior indkøb

Det er vigtigt at handle ind, og det at handle ind til hus og hjem kan være en utroligt bekræftende handling. Det viser, at man, selv som ældre borger, kan have styr på, hvad der mangler i hjemmet
Men desværre er det ikke altid lige let. Heldigvis findes der hjemmesider såsom https://www.hok.dk/, der har et stort udvalg af hjælpemidler, som alle kan være med til at gøre indkøbet lidt lettere. Nedenfor finder du 3 bud på hjælpemidler, der alle kan bruges i forskellige stadier af indkøbet!

Når indkøbssedlen skal skrives

Indkøbssedlen er endnu ikke død, og det er da også en oplevelse i sig selv at kigge tilbudsavisen igennem og så skrive ned, hvad man skal bruge til det hele.
Desværre kan bogstaverne godt begynde at løbe sammen i takt med, at man bliver ældre og synet, ikke ligefrem bliver bedre.
Og det er da derfor, at man til dette stadie skal have fat i en lille smart håndlup. Sådan en lup er lige til at have liggende på bordet, så man let kan læse selv de mindste tal. Nogle modeller kommer også med lys, så man kan læse det hele – selv om natten, når det bliver mørkt og svært at se.

Når du er nede at handle

Det er ikke altid ligetil at bære indkøbsposerne hjem. Det kan trække meget i armene og har du købt tunge varer, så bliver det altså ikke lettere. Netop her er en indkøbstrolley det helt rigtige valg.
Her får du nærmest én stor og robust indkøbspose på hjul. Det betyder, at du kan lægge alle varerne, som bliver købt ind, nede i denne trolley, og så kan de bare rulles hjem. Det er betydeligt lettere for armene, end hvis man skal bære de tunge poser på sådan en længere gåtur.
Og der findes mange modeller, som kommer i alle former, farver og størrelser. Hvis du vil se flere, så kan du finde dem blandt Hoks store udvalg ved at klikke her!

Når varerne skal pakkes ned

Du kommer hjem med din indkøbstrolley og skal til at have varerne op og sorteret. Nogle gange er dette trin det hårdeste, og det er ikke altid lige let få hevet tingene op og placeret i køleskabet.
Men med en fiks gribetang, så bliver dette problem fuldstændig løst. Selvom hjælpemidlet ligner noget fra en Olsen-banden film, så kan denne tang være super smart. Så kan du altså bare pege den over mod tingene, som skal løftes, og tangen kan så åbnes og lukkes ved ekstremt få, og meget intuitive, tryk.
Og dette gør altså, at du eksempelvis kan sidde ned og flytte rigtigt mange af varerne. Så er der ikke længere nogen grund til at stå og få ondt i både ryggen og i benene af at putte mælken i køleskabet og melet i skuffen.
Med sådan et udvalg af hjælpemidler, så kan indkøbsturen altså gå fra at være en hård og sur pligt til at være en fornøjelig oplevelse for enhver senior!

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar