Plenny er nemme måltider til dig, der ikke har tid til at lave mad

annanasshake

Har du en travl og stresset hverdag, hvor du skal nå en masse ting, er det ikke sikkert, at du har tid til at lave mad. Det kan være, at du både skal arbejde, nå at træne, se venner og familie og en lang række andre ting. Så kan det blive svært for dig at nå og stå og lave en masse mad fra bunden. Måske spiser du nu en masse take away, men ville egentlig gerne stoppe med det, fordi det er usundt. Det kan også være, at du bare undlader at spise nogle gange, fordi du ikke føler, at du har tid til det.

Begge dele er dog meget usundt for dig. I stedet kan det være en god ide, at du ser nærmere på de supernemme måltider, der hedder Plenny. Det er et måltidsprodukt, der er meget enkelt og hurtigt at lave, har alle de næringsstoffer og vitaminer, du har brug for, er mættende og koster under 20 kroner per måltid. Nemmere og billigere kan det næsten ikke blive.

Plenny Shakes er perfekte til alle måltider

Plenny er lavet af blendede havregryn og tilsat frugt eller chokolade. Det kan lyde som en anden form for morgenmad, men du kan spise Plenny Shakes til alle dine måltider. Det kan selvfølgelig være om morgenen, hvor det er nemt for dig at lave en shake og tage den med på farten. Hvis du pendler i bus eller tog, vil det være nemt for dig at sidde og spise den der. Du kan dog også sagtens spise den til frokost eller til aftensmad.

Hvis du har et meget travlt arbejdsliv, kan det være, at du ofte er nødt til at spise frokost foran din computer. Det kan være svært at sidde med en salat eller en sandwich samtidig med, at du arbejder. Der er det nemt at spise en shake af den kop, der følger med. Også til aftensmad kan det være rart at have en hurtig mulighed som Plenny Shakes, hvor du i løbet af ingen tid kan have mad klar. Det er ikke mindst rart, hvis du kun har kort tid, fra du kommer hjem fra arbejde, til du skal afsted igen.

Plenny er smart, hvis du vil holde øje med kalorierne

Når du har travlt og ofte spiser på farten, kan det være svært for dig at holde øje med, hvor mange kalorier du egentlig spiser i løbet af en dag. Der kan det også være en stor fordel for dig at spise Plenny måltidsprodukter. Der kan du nemlig være sikker på, at hvert måltid indeholder 695 kalorier. På den måde kan du hurtigt få styr på, om du spiser for meget eller for lidt i løbet af en dag.

Det at tælle kalorier er en af de mest effektive metoder til at tabe sig. Hvis du ikke føler, at du har tid til at klemme ekstra motion ind i dit travle skema, er det derfor en god mulighed for dig.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar