Giv hende oplevelsesgaver for livet

massage

Det kan være svært at blive ved med at finde på gaver til dine elskede – også selvom du gerne vil overraske dem og finde på noget kreativt, så kan fantasien altså ad åre blive en smule begrænset. Der er her, at oplevelsesgaver kan være helt fantastiske. Gå i tænkeboks omkring, hvad hun kan lide at bruge sin tid på, hvad hun går op i, og hvad hun synes er det sjoveste i verden. Har hun en særlig interesse eller hobby, kan du tage den med i overvejelserne.

Oplevelsesgaver er den perfekte måde at fortælle hende, at du har gennemtænkt gaven, og at du kender hende ind til benet.

Du kan læse mere her om oplevelsesgaver til kvinder, og nedenfor får du tre indledende forslag til gode oplevelsesgaver til hende, du elsker.

Spaophold

Denne er en klassiker, og noget som langt de fleste kvinder elsker. Inviter hende på en weekend i wellness’ens navn. Det kan fint være i Danmark, men skal der ekstra overraskelse på, så book et ophold uden for landets grænser. Lav eventuelt en aftale med hendes familie og venner, om at de ikke må lave aftaler med hende den weekend. På den måde kan du allerede booke opholdet på forhånd og give hende en samlet og færdig pakke. Så skal hun blot pakke sin taske, og så er I klar til at tage af sted.

Luftballon

Er hun lidt af en adrenalin-junkie, så inviter hende ud på en helt anderledes slags date – nemlig en tur i luftballon. Forestil dig det magiske øjeblik, hvor solen stille og roligt begynder at stå op, og I stiger langsomt og roligt til vejrs til lyden af luftballonen, der bliver blæst op.

luftballon

Pak croissanter og kaffe hjemmefra, væk hende blidt og fortæl hende, at nu skal hun på udflugt. Glæd dig over hendes overraskelse, når I nærmer jer luftballonen, der ligger på jorden. Se solen stå op over Danmarks flade marker, mens I drikker kaffe og varmer jer ved hinanden. Det er en oplevelse, I aldrig vil glemme.

Spis i mørke

Denne er en komplet anderledes date, om end den har et traditionelt islæt. Inviter hende ud at spise en aften, men fortæl hende ikke hvor. Når I ankommer, lader restauranten til at være helt normal – men det er den ikke. Her spiser man nemlig i komplet mørke. Hele menuen nydes således i et lokale, hvor det er fuldstændigt sort. Synsindtrykket betyder nemlig en del, når du smager på maden, og når du fjerner synet, vil du få en helt anden smagsoplevelse. Her vil du udelukkende kunne stole på duft- og smagssanserne, og det giver en helt ny madoplevelse. Det er både en sjov og anderledes gave – men tjek nu lige forinden, at hun ikke er mørkeræd.

gourmet

Skriv et svar