Kom kulden i forkøbet med den rigtig vinterjakke

kulde

Når vinteren nærmer sig er det tid til at tjekke op på beholdningen af vintertøj. Er de små vokset ud af garderoben fra sidste år skal der opdateres og suppleres.
Vinterjakken er en uundværlig del af garderoben, når kulden gør sit indtog, for ikke alene kan den holde overkroppen varm, den kan også kombineres med et par overtræksbukser og bruges på ski eller i snevejr.

Todelt sæt eller flyverdragt?

Til de helt små er det altid en fordel at vælge en flyverdragt. På den måde er du helt sikker på, at de ikke skiller på midten. En flyverdragt er super praktisk til de mindste, der måske ikke er helt sikre på benene, fordi den sidder godt og fast på kroppen og bliver der, hvor den skal – selv, når der tumles rundt.
Det todelte sæt er en fordel, hvis du har ældre børn, der selv kan tage tøj på og lukke en lynlås. Det giver rigtig mange gode kombinationsmuligheder og gør derfor, at en vinterjakke kan længere tid fordi du kan sætte den sammen med termobukser eller regnbukser inden vejret bliver for koldt. Du kan også bruge den alene, når det ikke er de helt lange ture I skal på, eller i skolen, hvor frikvarterene er korte og der ikke er tid til at trække i fuldt udstyr. Læs meget mere om valg af den rigtige jakke på www.vinterjakker.dk

Vinterjakker til seje drenge

Drenge har som oftest krudt bagi og det betyder, at de skal have overtøj, der kan holde til leg og brug ude en at blive slidt eller gå i stykker. Derfor er den rigtige vinterjakke også alfa og omega, når det kommer til vintergarderoben.
Den være vandafvisende og vindtæt samtidig med at den også skal give optimal bevægelsesfrihed og have en pasform, der gør at den bliver siddende, hvor den skal.
I dag er der desuden mange steder regler for, at hætterne på den slags jakker skal være fæstet med knapper, så de let kan hives af, hvis de sætter sig fast i en gren eller andet.
Herhjemme har vi et kæmpe udvalg af danske børnemærker og designere, der giver os adgang til at fantastisk udvalg af både praktiske og super lækre jakker til drenge og piger.
Gennem de sidste år er der desuden kommet større fokus på, at tingene ikke kun skal være pæne og funktionelle, men også bæredygtige og gerne fremstillet uden brug af kemi. Det betyder, at de fleste producenter har været nødt til at tænke ud af boksen og finde en helt ny måde at producere og designe på.
Heldigvis har de forskellige tiltag gjort, at vi i dag kan købe jakker, der er skånsomme for vores unger og samtidig også er skånsomme for miljøet. Det gør, at vi med god samvittighed kan iklæde vores aktive drenge de lækreste vinterjakker uden at skulle bekymre os for uhensigtsmæssig kemi. Er du på markedet efter den næste vinterjakke til din søn, så kig med her og lad dig inspirere.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar