Husker du finishen ved dit look?

Giv dig selv det sidste

Danskerne elsker at forkæle sig selv, hvilket er helt forståeligt, da man gerne vil se attraktiv ud og virke lækker både over for det samme køn i forhold til konkurrence, men i sær overfor det modsatte køn. Det er en egenskab der ligger dybt i mennesket, og er en form for overlevelses strategi. Men desværre er der også nogle typer mennesker, der er begyndt at falde lidt af på den. Er du sådan en type, som gerne vil se godt og gennemført ud, men du kan ikke lige få det hen eller finde overskuet til det? Så bare rolig, der er hjælp at hente. Du skal starte med at undersøge, hvilken stil kan du godt lide, hvilke elementer tiltaler dig. Derefter kan det være en rigtig god ide at undersøge, hvilke modeller og snit din krop kan bære.

Når du har fundet ud af dette, så skal du bare i gang. En rigtig god ide, kan være at gøre dit tøj klar om aften, så du ikke skal bruge tid om morgen på at finde det du gerne vil have på. Det vigtigste råd, som en undersøgelse viser er, at mange glemmer lige den sidste detalje. I år er det armbåndsure, der giver det sidste til looket. Sørg har at vælge et mærke som dansk ur, så kan det ikke gå galt for dig. Danske ure er blevet utrolig populære i hele verden, da det er kvalitet på højplan og udstråler nordiske tendenser, hvilket er enkelthed, rene linjer, godt materiale osv. Dette er elementer hele verdens befolkning stræber efter. Det skyldes, at de store mode firmaer har markedsført dansk design igennem flere modeshow. De har især brugt danske ure, som det sidste elegante touch over hele outfittet.

Gør brug af reservedele

Ligger du inde med et ur, som du tænker, du gerne vil bruge igen, så er tiden kommet til det. Ja, tiden kunne faktisk ikke være bedre, da du sikkert allerede har fået med, at armbåndsure er højeste mode lige nu. Men der er ingen grund til at gå ud og købe et helt nyt ur, hvis du har et ældre liggende derhjemme. De gamle danske design ure, er blevet retro igen, det vil sige, at de er blevet moderne og et hit. Så du kan roligt begynde at gå med det. Det kan godt være uret trænger til en lille overhaling, men det er der heldigvis noget, man kan gøre noget ved. Der findes mange forskellige urmager i hele landet, som kan skaffe reservedele til ældre ure. Udover de kan skaffe dem, kan de også gøre det fine ældre håndværk efter, når reserve delene skal monteres.

Et af de mest almindelige dele de skal skaffe hjem er urrem læder, da dette oftest bliver mest slidt. Dertil kan de også skaffe læder remmene i flere forskellige farver, så du kan selv vælge, hvilket udtryk du gerne vil have. Dette er en nem og billig måde at skifte dit look på.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar