6 sjove og gode gaveidéer

6 sjove gaveideer

At være på jagt efter den perfekte gave kan godt være lidt af en udfordring for de fleste. Lige meget hvilken anledning gaven skal gives i så er formålet for de fleste at overraske personen positivt og give et godt indtryk med gaven.

Gaven til ham der har alt

Leder du for eksempel efter en gave til manden i dit liv kan der være mange faldgrupper og mange vælger derfor ofte at tage den sikre løsning som står på ønskesedlen. Det kan være en bog eller en skjorte. Nogle gange kan det bare godt blive en anelse kedeligt hvis det er tredje år at man giver ham en bog i gave. Det er for ensformigt og forudsigeligt og ikke noget der overrasker på nogen måde. Leder du efter en gave til ham er det vigtigt at du tænker over hvilke hobbyer han måske kunne have. Interesserer han sig meget for elektronik kunne det være at man skulle finde en eller anden sjov gadget til ham som han kunne få lov til at lege lidt med. Det kan for eksempel være en fed robot, en solcelleoplader til mobilen eller en popcornmaskine.

En robot kan han bruge timer på at udforske og bliver i hvert fald ikke kedelig lige med det samme. Selvom en solcelleoplader er af den mere praktiske art så er det et super genialt koncept som han uden tvivl vil synes om. Sidst men ikke mindst er en popcornmaskine bare så genial at den ikke skal glemmes. Så bliver man måske også lidt mere populær hos ungerne. Det er i hvert fald alle gaver der helt sikkert vil blive taget i mod med kyshånd.

Gaven til kvinden der lige har født

En anden situation hvor det godt kan blive lidt svært at finde ud af hvad man nu lige skal give er til hende veninden der lige har født. Altså en barselsgave. En barselsgave 2016 skal symbolisere at man tænker på hende og barnet og at man kun ønsker dem det bedste frem over. Hvis man kan finde på noget der gør hverdagen lidt lettere så er det naturligvis et plus. Det kan være at man vil give en god babyalarm så den nybagte mor altid har styr på hvornår baby er ved at vågne eller har tabt sutten. Man kan også vælge at give en flot sparegris til den lille så den kan have sin egen private lille opsparing. Man kan også overveje at købe noget rigtig lækkert sengetøj til den lille så han eller hun rigtig kan svøbe sig i noget dejligt sengetøj.

Der findes dermed utallige af gaveidéer at give til sin kæreste der nu har fødselsdag eller ens dejlige veninde der lige har født den lækreste lille unge. Det er kun fantasien der sætter grænser. Det vigtigste er bare at man forsøger at tænke en lille smule kreativt så gaven til kæresten for eksempel ikke ender med at blive den samme som den har været de sidste par år.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar