3 flotte ting der vil pynte på ønskesedlen

ønskeseddel

Det kan være svært at finde de rette ting til ønskesedlen, når den tid kommer. Der er meget at vælge imellem. Det kan være en jungle at skulle begive sig igennem, hvis du går og leder efter ting, der kan gøre din bolig lidt lækre. Er du til dansk design, er der mange muligheder for at finde noget, der kan tilføre god stil til boligen. Det kan være til stuen eller soveværelset, hvor der lige mangler det sidste pift til en optimeret stemning. Når man snakker dansk design, kan man ikke komme uden om Kähler. Her er både fokus på lækkert design og god funktionalitet, som giver den perfekte kombination til din bolig. Nedenfor er tre ting, som helt sikkert er værd at notere på sedlen.

Omaggio vaser

Du kan ikke komme uden om de berømte Omaggio vaser med deres flotte striber. De seneste Kähler vaser fra denne serie kan du få med sølv og kobber striber. Vaserne fås i forskellige størrelser, som vil pynte overalt i boligen. Det kan være en stor vase med sølv striber, der står på spisebordet med en frisk buket lyserøde blomster. Det skaber en hyggelig stemning og er med til at sætte fokus på det stilrene design. Det kan også være, at du er mere til de små vaser, som du kan få i en æske med tre. Disse vaser er tidsløse, og du vil i mange år kunne få glæde af dem og kunne bruge dem i forskellige sammensætninger.

Love song vaser

En anden populær vase fra Kähler er de smukke Love song vaser. Designet er langt fra Omaggio, men det er ikke ens betydning med, at kvaliteten ikke er i top. Vasen fås i forskellige farver og størrelser, og har alle sammen smukke citater rundt om sig. De kan minde dig om et bestemt øjeblik eller huske dig på, at kærligheden lever. Vaserne kan skabe en personlig stemning i hjemmet, og du bliver aldrig træt af de smukke neutrale farver. Skynd dig at notere dem på din seddel.

Globo lysestager

Den sidste ting som er værd at nævne, når du skal indrette med flot design fra det danske mærke, er de fine og specielle Kähler Globo lysestager. Disse stager bliver lavet i grålige og brunlige nuancer, som giver et stilrent og naturligt udtryk. De har en rund form med høje udformninger til lysene. Det skaber et anderledes udtryk, der vil pynte i det hyggelige hjem. De kan fås til både et lys og til fire lys alt efter, hvor du har lyst til at placeret disse skønheder. Her vil du få et lækkert enkelt design, som frembringer hygge med de levende lys placeret tæt sammen. Dem skal du tage et ekstra kig på.

Disse skønne serier fra Kähler er værd at holde øje med, når du skal udarbejde din ønskeseddel. Til boligen er der med garanti noget, som kan gøre dit hjem lidt lækre. Hvad end du er til specielle former eller enkelte striber

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar