Lav dit eget virksomhedsblad

Tryksager

Når iværksætterdrømmen går i opfyldelse, og virksomheden vokser sig stor og stærk, er det vigtigt hele tiden at have tungen lige i munden. Med magten følger ansvaret, og man skal være opmærksom på de indirekte udvidelser, som en større virksomheds aktivitet medfører. En af de omfattende poster, som vokser i takt med virksomhedens aktivitet, er markedsføringen. Med en større aktivitet, kræves der også både større markedsføring investeringer og dertil helt nye tiltag. I denne artikel vil du og din virksomhed blive præsenteret for et tiltag, der som regel er et produkt af en voksende virksomhedsaktivitet.

For en virksomhed i vækst, kan det være fordelagtigt at lave dit eget virksomhedsblad. Denne kan være produktorienteret, og dermed i magasin-form præsentere virksomhedens mange produkter. Fordelen ved et virksomhedsblad er, at denne kan leveres i folks postkasse, i venterummet hos din frisør eller for den sags skyld udleveres på strøget i København. Lokaliteten er selvfølgelig afgørende, men ideen er at få den overleveret. Når folk allerede har fået udleveret bladet, vil det nemlig være svært ikke at kigge det igennem. Sådan er folk, og for ikke at gå ind i de specifikke detaljer, er det psykologisk. – Dertil er det også vigtigt, at bladet virker indbydende og professionelt.

En professionel udbyder

Med ovenstående argument i mente, kan du gå ud og lede efter en god samarbejdspartner. Her er det vigtigt, at man vælger en partner, som har styr på sine tryksager, og dertil ikke bare vælger en, som er billig. Dette er for det første favorabelt, da man herved, udover bare fremstilling af tryksager, kan opnå sparring og rådgivning samt få inspiration til din næste tryksag. Med en professionel fagmand vil man nemlig kunne få et indblik i, hvad der virker, og hvad der som udgangspunkt ikke er nogen god ide. Ud over sparringspartner, skal udbyderen også være en person, der som sælger forstår dine ønsker og behov. Ofte kan man risikere at få en sælger i røret, som ikke kan eller vil hjælpe dig til at få det bedst mulige resultat.

Foruden at finde en professionel udbyder er det også vigtigt at man sondere markedet i henhold til pris. Nogle steder er det muligt at finde billige tryksager, og dette er ikke nødvendigvis på bekostning af kvaliteten (hverken i henhold til rådgivning eller materialer). Ved at tage sig tid til at undersøge markedet og dets trykkerier, opnår man hurtigt et overblik over de forskellige udbydere. Hertil bliver man bekendt med deres kvalitet og ekspertise, og man kan let og overskueligt finde den udbyder, som er mest favorabel til ens personlige behov og ønsker. Tager man som i artiklens første afsnit udgangspunkt i fremstilling af virksomhedsblad, vil der være både specifikke og generelle standarder, som er helt essentielt for netop dit blad. Disse bygger alene på dine forhold. Derudover vil der være helt generelle type behov, som gælder alle blade, og som en dygtig og professionel fagmand har erfaring og kendskab til. Vores råd bliver til sidst, at det må være en mærkesag, som afhænger af virksomhedens forventninger. En mere specifik konklusion for hele markedet kan være svær at fastslå.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar