3 tips til at gøre lotterier lidt sjovere

onsdags lotto

Mange danskere kan simpelthen ikke dy sig, når det handler om at spille lotterier eller andre former for spil på nettet. Vi nyder, at der er en smule spænding i vores hverdag – også selvom det ikke nødvendigvis bliver til det helt store i sidste ende. Vi nyder, at vi kan gå og drømme om den store præmie og det er helt bestemt de 10-20 kr. værd, som sådan en billet koster. Men selvom lotterier allerede er ret sjove, hvordan sørger man så for, at de bliver så sjove som overhovedet muligt? Der er nemlig flere forskellige måder hvorpå du kan gøre dit lottospil lidt sjovere. Her kommer 3 gode tips, hvis du gerne vil gøre dit lottospil en lille smule sjovere og måske få lidt spænding i hverdagen.

Spil med vennerne

Det første tip er nok et, som lidt giver sig selv. Man siger, at alting er sjovere, når man gør det sammen med andre, så det gælder selvfølgelig også, når du spiller lotto. Der er dog mange måder, hvorpå man kan spille lotto sammen, men det bliver altid sjovere, når vi kan gøre det sammen med nogen. Det kan f.eks. være, at man vælger at købe en masse lottokuponer, som man så deler i en pulje, hvis det giver en gevinst eller måske mødes man bare en gang imellem, for at tjekke sine lottotal og så høre, om der er nogen af de andre der har vundet. Det kan nemt gøres socialt og så bliver det altså meget sjovere.

Prøv noget nyt

Hvis ikke man vil køre død lige pludselig begynde at kede sig, så er det vigtigt, at man får prøvet noget nyt. Sådan gælder det både i livet generelt, men bestemt også i lotto. Det kan være, at du måske har købt skrabelodder i lang tid, men så kan du prøve noget nyt og gøre det lidt anderledes ved at spille noget onsdags lotto. Så får man et lidt andet indtryk og man begynde ikke at kede sig, fordi man prøver noget nyt. Dette kan gøres på mange forskellige måder og nogen vælger at spille for mange flere penge, andre spiller måske bare på en helt ny ting og nogle helt andre skifter til nogle andre genrer, hvor det måske mere er gambling og knap så meget lotto. Der er altså mange måder at gøre det på, hvis bare man lader fantasien løbe.

Sats lidt højere i ny og næ

Når man spiller lotto, så er det jo ofte fordi, man gerne vil have lidt ekstra spænding i hverdagen, så man kan gå og drømme om de mange ting, som man ville købe, hvis man vandt præmien. Vi dagdrømmer og vi nyder det i fulde drag. Hvis man vil øge den effekt og spænding som det har, så kan man en gang imellem satse lidt højere eller måske købe flere biletter, så der er en større chance, men også lidt mere på spil. Det er både sjovt og spændende.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar