Skab et hyggeligt hjem, med plads til alle

plankebord

Mange mennesker drømmer om et stort og rummeligt hjem, hvor der er plads til mor, far, børn, hund og en masse gæster.

Selvom du måske ikke har verdens største hus, med verdens største spisestue, kan dette faktisk sagtens lade sig gøre.

Der findes en række tips til, hvordan du kan skabe en hyggeligt hjem, hvor der er masser plads til både gæster, sjov og leg.

 

Vær vært for de mest hyggelige fester og middage

Hvis du drømmer om at invitere jeres venner, familie og bekendte til en dejlig fest eller til en lækker middag, er der en række ting du kan gøre, for at din indretning er så optimal til dette formål som muligt.

I de seneste år er plankeborde blevet enormt populære at bruge som spiseborde. De er de, fordi de er utrolig flotte og stilede, men samtidig er de også en enormt praktiske.

Omkring et plankebord kan der ofte sidde mange mennesker ad gangen, både voksne og børn, og et plankebord danner derfor den perfekte ramme om en hyggelig aften med venner og familie.

Bordet er dog også perfekt til hverdagsbrug, når I ikke har gæster på besøg, og plankebordenes flotte og stilrene design og udseende passer ind i ethvert hjem.

bordmedmad

Plankeborde kan tilpasses perfekt til dit hjem og til din indretning, og du kan eksempelvis vælge skrå bordben til dit plankebord, i stedet for de ”almindelige” bordben, og på den måde få dit plankebord til at se mere unikt og spændende ud. Klik her og se et smukt og flot udvalg af forskellige skrå bordben som du kan sætte på dit plankebord, for at give udseendet og designet et unikt præg.

 

Praktisk, nemt, billigt…

Samlet set er dette type spisebord perfekt til dig som elsker at være vært eller værtinde ved fester, middage og hyggelige komsammener.

Der er plads til mange mennesker omkring bordet, men det fungerer også perfekt til hverdag.

Plankebordene er ofte utrolig nemme at holde pæne, og kræver meget lidt pleje og vedligehold. Du behøver derfor ikke at være bekymret for, at der er nogle der spilder på bordet. Får bordet en plet, gør dets rustikke og grove design, at bordet kun bliver flottere og mere unikt af et par pletter.

Plankeborde behøver heller ikke at være særligt dyre, og du kan eksempelvis bygge dit eget, og tilføje et par flotte skrå bordben, for at gøre det yderst unikt.

Skriv et svar