Kender du disse pendellamper?

Der bliver mange steder sat pris på pendellampens mange indretningsmæssige funktioner. En pendel lampe har opnået en stor plads i de danske hjem. Mange danskere har en sådan lampe hængende over spisebordet, og det er der en god grund til. Pendellampen giver en spændende og ligeligt fordelt lysstemning, så man kan se det man spiser. En justerbar pendel lampe er manges personlige favoritter, da de så kan tilpasse højden. Det er smart, hvis man investerer i et nyt spisebord, nye stole eller familiens yngste skyder i vejret.

Ikke kun i de danske køkkener og spisestuer kaster en pendel lampe sit glædelige lys. Også i stuerne kan pendellen være med til at skabe et brud med stilen. Mange har flere pendellamper hængende i en klynge i forskellige højder. Det er en designmæssig lækkerhedsdetalje. Lampen skaber liv og hænger man den eksempelvis i hjørnet over sofapartiet kan den være med til at kaste et dejligt skær over stuens yderligere indretningsdetaljer.

Lampen er praktisk og så er den også nem at holde ren. I en stue er der mange ting at gøre rent, og det føles som en ekstra tung byrde, hvis tingene er for besværlige at gøre rene. Her stråler pendellamperne, da alle – uanset designet – er nemme at få rengjort. Det kræver en lille støvekost og så er man good to go, og klar til at få besøg af venner og familie.

Har man en særpræget eller specifik smag, så kan en pendel lampe være lige netop den løsning man har brug for, når ens belysningsbehov skal dækkes. Der findes et væld af farve-, design-, pris- og mærkestrukturer, som alle, hver for sig og i kombination med hinanden, kan være behjælpelig til at opfylde dine behov.

En af Danmarks største eksportvarer er vores design. Og på lampefronten er vi meget kendte for vores stil. Mange asiatere benytter sig også af de danske lamper, og det kan vi være stolte af. Et godt råd til ens lampevalg må derfor være at vælge dansk design. På den måde sikrer man sig, at man har truffet et valg, som også på den internationale scene er det helt rigtige.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar