Gode tips til nemme måder at peppe dit inventar og din bolig op

sengerammer

Går du også med den følelse af, at dit hjem godt kunne trænge til en kærlig hånd og et lille make-over? Så kan du læse med her, hvor der vil komme nogle gode og nemme tips til, hvordan du kan sørge for noget mere spændende inventar og en mere lækker bolig generelt. Alle bør kunne føle sig rigtig godt tilpas og trygge i ens bolig, dette er dog svært, hvis man ikke er glad for ens inventar, indretning og lignende. Nogle har dog også svært ved selv, at skulle give hele boligen en form for make-over for, at gøre den dejligere at opholde sig i. Så se med her og få lidt inspiration.

En ny sengeramme kan være med til at peppe hele soveværelset op

I mange tilfælde er soveværelset gemt lidt væk i boligen, for de fleste er det her et sted, hvor man ”bare” skal sove og gør derfor ikke noget særligt ud af det. Dette betyder dog også, at de fleste også ikke føler sig særlig tilpas i dette rum, netop fordi man måske bare har sat 2 madrasser ind for at kunne sove, uden at gøre rummet specielt flot eller indbydende. Det behøves dog ikke, at være svært at gøre dette rum mere indbydende, der er mange små tiltag man kan gøre for at gøre soveværelset varmere og rarere at opholde sig i. En af de ting du kan gøre for, at give rummet mere varme og flottere er, at give sengen en ny sengeramme. De fleste senge kommer i en standard sengeramme, som sjældent er hverken flot eller rar at se på. Derfor kan du købe sengerammer for sig selv, som har spændende designs og rare farver. Du kan eventuelt købe en træ sengeramme, som både vil give rummet mere varme og gøre sengen langt mere flot at se på. I mange tilfælde skal man ikke gøre mere end disse småting for, at gøre et rum mere indbydende. På internettet kan du nemt og hurtigt se eksempler på sengerammer til dobbeltsenge og finde en, som du mener kunne passe godt ind i dit soveværelse.

Udskift bordplader i køkkenet, mal lågerne og skab kontrast i rummene

Ligesom at skifte sengerammer, så findes der andre mindre tiltag og nemme ting, som man kan gøre for at peppe inventar og bolig op. Bor du i en efterhånden gammel bolig, så er køkkenet måske ved at være uddateret og trist at se på. Dette kan man nemt gøre noget ved, også selvom man ikke har pengene til at renovere det fuldstændigt. Her kan man sagtens nøjes med, at skifte selve bordpladen eller male lågerne på skabene for på den måde, at give et nyt pust til køkkenet, så du igen er glad for at stå og lave mad her. Der findes masser af andre af eksempler som disse på internettet, hvor mange hjemmesider brænder for, at give private, som ønsker et nyt pust i hjemmet, god inspiration og nemme løsninger til det bedre hjem – et eksempel på disse kunne være BedreBoligLiv.dk.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar