4 produkter, som gør badet og badeværelset mere sikkert for ældre

sikkert bad

Badet er utroligt vigtigt – det kan der slet ikke herske tvivl om. Når vi er små børn, så har vi selvfølgelig ikke lyst til at gå i bad, og når vi bliver gamle, så kan det lige pludseligt blive svært.
Heldigvis behøver du ikke være bekymret. Der findes nemlig et hav af produkter derude, som kan gøre din oplevelse i badet mere tryg. Her får du 4 bud – mangler du flere, så kan du altid besøge acu.dk.

En gribestang til væggen i brusekabinen

Det er utroligt vigtigt at have noget at holde fat om i badet. Ikke fordi, at mange falder, men fordi det er betryggende at vide, at du lige har fat i noget.
Gribestangen vil derfor kunne være din bedste ven i denne situation. Der findes mange forskellige modeller, men idéen er simpel nok – du monterer denne stang på væggen, og så holder du ellers bare fast, når du er i bad.
Dette er utroligt smart og er simpelthen med til at gøre badet mere trygt for dig.

Badestolen lader dig sidde ned

Som senior, så er det ikke sikkert, at alle bade kan klares med at stå op. Nogle dage er man svimmel eller knæene vakler lidt.
Netop derfor er badestolen et perfekt bud på, hvad der skal til! Disse stole eller bænke er perfekte til dig som ældre borger, fordi de nemt kan stilles i brusekabinen. Så kan du bare sætte dig ned, hvis benene skulle blive trætte.
Her finder du modeller, der monteres på væggen og kan klappes op, modeller med ryglæn, taburetter og meget mere. Vil du lære mere om det mulige udvalg, som du kan møde, så skal du bare klikke her.

Et hævet toiletsæde med arme

En utrolig populær tilføjelse til badeværelset hos mange ældre mennesker det hævede toiletsæde. Dette er her utroligt smart, fordi du ikke skal så langt ned at sidde, når naturen kalder.
Men samtidig kan du få modeller, hvor der er arme ude på siden. Disse er med af en meget simpel årsag – så har du noget at gribe fat i, når du skal rejse dig op efter at have været på toilettet.
Og når du kombinerer disse to ting, så får du tilbehør til badeværelset, som virkeligt øger din komfort.

En sikker bademåtte giver tryghed

Bademåtter er utroligt vigtige, og de er selvfølgelig at finde i mange hjem i dag.
Men for ældre er de ekstra vigtige! Her er det nærmest en selvfølgelig, at du vælger en måtte, som nærmest ikke kan glide. Den skal stå fast, når du sætter en glat fod på den efter at have været i bad.
Derudover bør det være en måtte, som ret hurtigt kan tørre. Du gider sikkert ikke vaske den hver eneste gang, og så skal det altså være en bademåtte, som kan tørre af sig selv. Jo hurtigere, jo nemmere vil den have ved at passe ind i hjemmet hos de ældre danskere, som der efterhånden kommer flere og flere af!

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar