Den perfekte Valentinsdag som nybagte forældre

Familie og fritid

Lyder dette bekendt? Amors pil ramte engang dig og din partner; i blev forelsket; i flyttede sammen; i fik en baby. En baby er selvfølgelig noget af det bedste, der kan ske for et par, men det kan desværre ofte tage hårdt på romantikken i et forhold. 

Med Valentinsdag lige på trapperne får I lige et par gode råd til stadig at gøre d. 14 Februar til en romantisk dag – selv med en ny baby.

 Kærlighed og parforhold

Tænk uden for boksen

Nu hvor I har prioriteret jeres nyankomne spædbarn som det absolut vigtigste i livet, så er det nu tid til at prioritere hinanden. Uanset om der er tid til en romantisk middag ude i byen eller blot lidt takeaway derhjemme, så er det vigtigt, I prøver at dreje stemningen i en romantisk retning. Man kan faktisk komme langt med noget så simpelt som en buket blomster. Prøv dette for en helt perfekt Valentinsdag:

  • Hyr en babysitter: Ved at få barnet passet af en babysitter (eller måske en farmor), så har I nu mulighed for at puste lidt nyt liv ind i jeres forhold.
  • Hjælp hinanden med at koble af: Prøv at give hinanden en afslappende massage eller et varmt karbad. Dette er ikke blot romantisk, men al stressen forsvinder på magisk vis også.
  • Efterlad romantiske beskeder: En sikker vinder er desuden at skrive et romantisk kort til din partner og måske komme det i håndtasken. Det er en simpel, men absolut effektiv måde at vise, at man stadig er forelsket i sin partner. 

finger

Inkluder barnet

En lidt anderledes Valentinsdag kunne også være at holde den sammen med barnet. Køb lidt flot tøj til jer selv i en smart butik, og gør det samme for jeres baby; og så er det ellers bare med at tage en tur på restaurant hele familien. Jeres barn er trods alt symbolet på jeres kærlighed.

Skriv et svar