Sådan kommer du i gang med at få sommerkroppen

Traenet kvindekrop

Det er meget snart sommer. Måske endda for snart, hvis du ikke er kommet i gang med at få styr på sommerkroppen. Er du allerede i gang med at panikke over det? Frygt ikke! Få en masse ideer, tips og inspiration her, til hvordan du kommer i gang med at træne og spise sundt, så sommerkroppen kommer frem igen, inden sommer.

To der traener sammen

Bliv inspireret – motiver dig selv

Det bedste tip vil altid være at du skal motivere dig selv. Det er dog lettere sagt end gjort. Motivation kan være den sværeste del i hele det her, nemlig fordi uden motivation, gider man slet ikke. Men hvordan finder man motivation? Man kan jo ikke bare stå foran spejlet og sige ”du kan godt”, hvis det var så nemt, havde alle gjort det.

Det du skal gøre, er at finde inspiration. Det er forskelligt hvad vi bliver inspireret af. Om det er billeder af andre der har tabt sig og fået en flottere krop, eller om det er at læse om andre der er i gang med samme forløb som dig selv. Du skal prøve at overveje, hvad du bliver inspireret af. En ting man kan gøre, er at printe nogle billeder ud af flotte trænet kroppe, som på samme tid også er realistiske for dig. Det må meget gerne være den krop som du håber på at opnå, så længe det er realistisk. Så printer du dem ud og hænger dem op på væggen. Står du i den irriterende situation, at du ikke har nogle patroner i din printer, kan du finde hp printerpatroner på linket.

Pres dig selv – eller få en anden til at presse dig

Det vigtigste er, at du presser dig selv hårdt nok, så du får nogle gode resultater. Hvis man ikke kan presse sig selv, bliver det bare en masse sløv træning, som ikke giver fantastiske resultater. Det ville være rigtigt ærgerligt, hvis man så selv føler man har lavet meget. For at få hurtige resultater, kræver det rigtig meget og hård træning. Og det er netop hurtige resultater vi har brug for, når der ikke er længe til sommertiden.

Kan du ikke presse dig selv, men vil du gerne? Så er der en løsning på det. Få dig en træner! En træner kan presse dig til det absolut højeste niveau. Du kan finde den bedste crosstrainer, og så kan du få den lækreste sommerkrop af dem alle. Måske bliver du endda ved med at træne, så du kan beholde sommerkroppen hele året rundt. Alle vil blive totalt overrasket dit flotte resultat.

Gaatur med hund

Få små aktiviteter ind i din normale hverdag

For at få endnu bedre resultater, kan du tilføje en masse bevægelse i din hverdag. Det kunne være at tage trapperne, i stedet for elevatoren, at cykle eller gå hen til noget, i stedet for at tage bilen. Der er mange ting man kan gøre, for at smide lidt ekstra kilo, uden at man tænker så meget over det.

Hvis du har en hund derhjemme, så kan du masser af ture med den, lege med den osv. Har du overvejet at få dig en hund? Så læs om racen dogue de bourdeux, og så kan du gå en masse ture med den søde hund, for at få ekstra træning i din hverdag.

Skriv et svar