Skærer du også tænder om natten?

Rigtig mange folk lider af det samme problem, når de sover om natten. Og dette problem er ganske enkelt at de skærer tænder. Umiddelbart lyder dette måske ikke synderligt alvorligt, men ikke desto mindre vil din tænderskæren være med til at gøre din nattesøvn betydeligt dårligere. Og det stopper ikke bare der. Faktisk vil dine vågne timer også påvirkes af dette ”lille ” problem.

Bruksisme

Det kaldes teknisk set for bruksisme, når du skærer tænder. Hvis man lider af bruksisme, så er dette ensbetydende med at dine kæbemuskler kommer på seriøst overarbejde. Dette betyder i rigtig mange tilfælde, at man vågner op med ømme kæber og en vedvarende spændingshovedpine. Og for at gøre problemet værre, så slider man oven i købet rigtig hårdt på sine tænder. Faktisk så hårdt, at man kan ende med at betale mange tusind kroner i tandlægeregninger.

Bruksisme påvirker også dine vågne timer

Når du vågner op efter en nat med tænderskæren, så vil du typisk føle dig godt og grundigt uoplagt. Og dette er noget du desværre bærer med dig resten af dagen, hvilket kan påvirke alt fra forhold, arbejde og ikke mindst venskaber. Det kan nemlig være ekstremt vanskeligt at have energien til at dyrke disse vigtige elementer i ens liv, hvis man konstant har hovedpine eller er dødtræt.

Anskaf dig en bideskinne

Heldigvis findes der dog en simpel måde at komme dette problem til livs på. Ved at begynde at bruge en bideskinne, så vil du nu give din tænderskæren kamp til stregen. En bideskinne vil nemlig skabe det nødvendige mellemrum mellem din kæbe og tænder, så begge slipper for den store belastning. Resultatet er en langt bedre nattesøvn, der bogstaveligt talt vil forandre dit liv. Køb din nye bideskinne allerede i dag fra skinne.dk, og se hvor hurtigt dit liv vil blive forbedret.

Skriv et svar