Sådan gør du hurtigt dit hjem stilfuldt og friskt

solskin

Vinteren er ved at gå på hæld, og det betyder, at solens stråler snart vil trænge sig ind gennem ruderne fra morgen til aften. Det er dén tid på året, hvor man bruger mere tid uden for hjemmets fire vægge, men det er dog også den tid på året, hvor du pludselig ser dit hjem i et helt nyt lys.

Hvis du – ligesom mange andre – har brug for at friske din lejlighed eller hus en smule op, så er der faktisk nogle ret simple kneb, du kan tage i brug.

Sommerens lys gør en forskel

Om sommeren er der mange flere solskinstimer end resten af året. Det klare lys har det med at gøre det tydeligt, hvis der er pletter på ruden, hvis græsset ikke er blevet slået, eller hvis du generelt set bare er blevet træt af dit hjems normale look.

Derfor er sommeren også den perfekte tid til at skabe noget forandring – og der skal heldigvis ikke meget til. Måske skal du bare investere i enkelt nyt møbel, hyre en vinduespudser eller klippe hækken på en anderledes måde. Du kender ordsproget: Forandring fryder!

Følg tidens trends

Du kan for eksempel anskaffe dig et nyt møbel eller udsmykning til hjemmet, som er på mode i de her tider. Selv det mindste kan gøre en stor forskel! Og hvis du føler, at du er med på trenden, føler du dig også en del friskere og moderne.

Et eksempel på en trend, der gør sig gældende i dag, er et lammeskind. Denne type udsmykning dukker op i flere og flere hjem, og det er der en god grund til: Et lammeskind er en forholdsvis billig investering, der dog gør en stor forskel i det samlede billede.

Opfrisk din have

Hvis du bor i hus eller har en lejlighed med en gårdhave til, er det også den helt rette tid til at opfriske de naturlige omgivelser. Du kommer jo formentligt til at bruge en del mere tid ude i naturen de næste par måneder.

hæk

Heller ikke her skal der meget til, før du får følelsen af, at der er sket noget nyt og stilfuldt. Du kan for eksempel plante farverige blomster eller lade en lille robot tage sig af den daglige plæneklipning.

Men dér, hvor du dog kan gøre den største forskel, er din hæk. Tiden med den klassiske ligusterhæk er ovre; nu er det på tide at rive det gamle op og i stedet plante en ny, frisk færdighæk. Det vil hjælpe på din haves samlede udtryk.

Skriv et svar