Nemme måder at forkæle sin hund på

hund

Nogle gange vil man bare gerne være ekstra god ved sin hund og forkæle den ekstra meget. Der er mange måder du kan gøre det på og her fortæller vi dig om blot nogle af dem.

Masser af godbidder

Hunde elsker godbider og en lækker hundegodbid går man aldrig galt af. Du kan nemt give din hund et par ekstra hundegodbidder, når du kommer hjem fra jobbet. Du behøver ikke at gemme dem til helt særlige anledninger.

hvalpe

Køb eventuelt noget hundelegetøj hvor du kan lægge hundegodbidder indeni og giv den til hunden, før du tager afsted på arbejde om morgenen. Så har den i hvert fald den at lege med, imens den venter på at du kommer hjem igen.

Nusse-session

En masse kys og klap kan også være med til at få hunden til at føle sig elsket og værdsat. Sørg derfor for at du sætter dig ned af og til med din hund og giver den en ordentlig omgang.

Og når du så er i gang med at give hunden en rigtig nusse-session, så er det vigtigt at du også lægger din telefon og andre distraktioner fra dig. Hold fokus på din hund i blot et par minutter og nyd den tid du kan have sammen med din hund. Det vil den sikkert værdsatte og så er det også meget sundt for din hjerne kun lige at koncentrere sig om én ting af og til.

En række andre muligheder

Der er masser af muligheder, når det kommer til rigtigt at forkæle din hund. Her kommer der et par andre hurtige forslag;

  • Giv dem julegave og fødselsdagsgaver
  • Tag til en hundepark hvor den kan møde andre hunde
  • Lange gåture
  • Tag på hundestrand og lad hunden lege i vandet
  • Arrangerede hunde-dates hvor hunden kan lege med andre hunde

… og meget mere! Hvilke aktiviteter du vælger at lave kommer i høj grad an på din egen hund og dens særlige behov og temperament. Du kender din egen hund bedst og kan dermed sikkert selv komme på en række måder, hvorpå du rigtig kan forkæle din hund.

Skriv et svar