4 gode ideer til den perfekte studentergave

Giv en rygsæk i studentergave

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at tusindvis af gymnasieelever landet over snart kan kaste studenterhuen op i luften i ren eufori. De bliver nemlig studenter, og så skal der køres studenterkørsel, festes med familie og venner, og – ikke mindst – så skal der også deles en del gaver ud.

Hvis du er på bar bund, når der kommer til den perfekte studentergave, får du her 4 gode ideer.

Student sidder og læser

1. En uforglemmelig oplevelse

De fleste studenter mangler i dag ikke så meget. De har mad på bordet, et tag over hovedet, og så skal de nok selv bestemme, hvilke bukser der matcher deres stil. Til gengæld kan man altid bruge en god oplevelse. Og det kan du heldigvis give i studentergave!

En oplevelsesgave kan være mange ting; et spaophold, en luftballontur eller et flødebollekursus. Mulighederne er uendelige! Du kan enten selv finde på en oplevelse og skabe den fra bunden, eller du kan gøre livet lettere for dig selv og købe en færdiglavet oplevelsespakke i dit lokale supermarked. 

2. En god start på voksenlivet

Selvom de fleste studenter har det meste af det, de skal bruge, så kan der dog i denne periode pludselig opstå mange nye behov. De fleste studenter flyver nemlig fra reden efter endt uddannelse, og det betyder, at de skal anskaffe sig møbler, bestik og udsmykning til deres nye hjem.

Du kan hjælpe studenten godt på vej ved at give de mest essentielle ting i gave; en elkedel, en badevægt, en smuk blomst til vinduet, eller et helt nyt og friskt sæt sengetøj. Man må virkelig sige, at Lars Larsen satte sig på en guldmine, da han valgte at åbne sin første afdeling af JYSK Sengetøjslager! 

 studentergave

3. En pause fra køkkenet

Når de fleste studenter flytter væk fra mor og far, har de nok ikke store erfaringer med at stå i et køkken. De går sig en tid i møde, hvor de skal lære de mest basale tilberedningsfærdigheder at kende, og der kommer nok mere end én aften, hvor de må slå sig til tåls med en makrelmad.

Du kan dog lette en del af byrden i køkkenet ved at… ja, få dem ud af køkkenet. Giv dem et gavekort eller to til en restaurant nær dem. På den måde kan de selv vælge, hvornår det er nødvendigt at få sig et pusterum på den lokale café.

4. En genvej til verden

Mange studenter vælger at tage et sabbatår eller to, inden de starter på en videregående uddannelse. Her kan de enten vælge at finde sig et lille arbejde og skabe sig en økonomisk grobund for voksenlivet, eller de kan spænde rygsækken på skuldrene og udforske den store verden.

Og netop denne rygsæk kan du hjælpe dem med at få på. Du kan enten selv researche på nettet efter den bedste type rygsæk, eller du kan give studenten et gavekort til en friluftbutik, så han/hun selv kan finde den rette model.

Uanset hvad, kan din gave være med til at give det ekstra spark der skal til, så studenten får sig en oplevelse uden lige. 

Skriv et svar