Hav sex på den rigtige måde

kvindekrop

Bare rolig – det er ikke fordi, at der er nogen, der skal til at skamme sig over, hvordan de godt kan lide at have sex. Man kan have sex på mange måder, der er ”rigtige”. Men der er nogle ting, der i hvert fald skal være på plads. Hvis du også er forvirret over eller nysgerrig på, hvad det er for nogle ting, så kan du med fordel vælge at læse med i denne artikel.

undertøjsmodel

Husk beskyttelse, når du har sex med nye

Der er intet galt i, at man kan lide at have sex med en masse forskellige mennesker. Det er sundt og sjovt at have sex, og der er ingen, der skal skamme sig over at have ”for meget” af det, for det er der ikke noget, der hedder. Men når du har sex med en ny, så er det vigtigt, at du husker beskyttelse. Der kan være mange forskellige sexsygdomme derude, og der er endda nogle, der kan være virkelig farlige for helbredet. Hvis du skal beskytte dig på bedste vis, så skal du huske at bruge kondom, når du har sex med en ny person.

Sjov sex med din partner

Hvis du har en fast partner, så har du nok ikke sex med så mange fremmede. Til gengæld kan det være, at du godt kunne tænke dig, at det blev lidt mere hedt mellem dig og din kæreste. Så kan du med rette bidrage til en god stemning med NORTIE INGEBORG BUNDLØS HIPSTER MED CAGE BACK.

kondom

Beskyttet sex med din partner

Når man beslutter sig for, at man ikke skal have sex med andre end sin partner, så behøves man naturligvis ikke at fortsætte med at bruge kondom. Her er der mange andre løsninger, der kan være rarere. Det kan f.eks. være p-piller, mini-piller eller måske en spiral. Hvis du leder efter den sundeste løsning, hvor man ikke får en masse hormoner ind i kroppen, så er det bedst at få en spiral, da det kun er lokalt, man får hormoner. Du kan altid tale med din læge om, hvad der er af muligheder.

Skriv et svar