Har du styr på boligen?

Boligen skal spille på allerhøjeste plan. Det er der, vi bruger størstedelen af vores tid. Det er der, vi skal være glade, der vi er triste. Boligen skal være tryg, rar og bare spille max. Gør den ikke det, så vil det påvirke dit liv, påvirke dit overskud, dit overblik. Vi dannes i de omgivelser, hvori vi befinder os, og det særlig vigtigt, når det gælder de rammer, hvor vi bruger mest af vores tid. 

Hvis ikke det er indretningen, der skal gøres bedre eller pænere, så er der måske de små irriterende ting, du lige glemmer, der endelig skal have en hånd. 

Indretningen kan altid gentænkes 

Hvordan har du indrettet din bolig? På et helt eksistentielt plan har det faktisk noget at gøre med, hvordan du lever dit liv. Lever du f.eks. med en minimalistisk boligindretning, vil det have indflydelse på måden, du tænker, du føler. 

Derfor giver det umiddelbart altid sig selv, at en person, der bor i et stort rod, ofte også har et stort rod oppe i hovedet. Det er i den grad værd at tænke på, når du vælger at indrette din bolig. Det siger noget om den person, du er. Det siger noget om, hvordan du tænker, hvordan du føler dig tryg, hvordan du arbejder bedst, hvordan du får ro osv. 

At gøre sig bevidst om disse ting giver en del stof til eftertanke og måske er det så tid til, at du får ændret lidt på måden, du bor på. Eller måske bliver du bare bekræftet i, at du har god smag, og at der ikke mangler noget i din bolig. I så fald er det rigtig godt gået, men sikkert er det også, at indretningen nok skal tage en uventet drejning, inden du får set dig om.  

Glad Kvinde

Husk de små detaljer, der gør livet nemmere

Når de store og overordnede linjer er truffet. Når du ved, hvordan stuen skal se ud. Når du ved, hvordan du lever bedst med dit køkken osv. Når alle disse valg er truffet, så gælder det om den daglige eller den hverdagslige drift i boligen. Det er her, hvor du husker at vande planterne, klippe den til, plante om, køber nye toner til printeren, sørger for, at køleskabet er rent og spiller. 

Det er de små ting, der gør hverdagen bedre. Så husk nu at købe Brother printerpatroner, når du er løbet tør. Det er virkelig frustrerende at mangle patroner, når afleveringen eller billetterne skal printes. 

Bolig

Få tid til lidt ekstra

Nu kommer vi til fritiden. Du har indrettet din bolig, lige så den passer til dig, til jer, til hele familien. 

Du holder styr på, at det hele spiller, så I undgår uheldige tilfælde, hvor I står og mangler, lige når I skal til at bruge. 

I har styr på det hele, jamen så er det tid til, du forkæler dig selv eller en speciel person, du holder af. Få lavet gellack negle, når det hele spiller. Det er ikke noget bedre end skønne negle og en bolig, der står skarpt, og hvor du undgår uheldige situationer. 

Skriv et svar