3 måder du kan gøre det nemmere for dig at leve sundt

Det er vigtigt at leve et sundt liv. Det er noget, vi alle er klar over, men derfor er der nu stadig mage af os, som har rigtig svært ved at leve det. Det er trods alt nemmere at sidde i sofaen med en skål popcorn i skødet og se film, end det er at tage initiativet til at løbe sig en lang tur. 

Læs mere her om, hvordan du kan gøre det nemmere for dig selv at leve sundt ved hjælp af disse tre råd.

Photo of Woman Jogging Down Stairs

Lav motion derhjemme

Noget af det, der afholder mange fra at få motion ind i dagligdagen, er så meget tid, der skal dedikeres til det. Ned i motionscentret, selve træningen, lidt venten på, at andre bliver færdige med de maskiner, som vi gerne vil bruge. Og så er det ellers med at komme hjem igen, komme i bad og skifte til noget nyt rent tøj. 

Selvom vi kun træner i én time, kan det hurtigt tage hele to timer, fordi der er så mange andre ting, vi også skal lave forud for og bagefter vores motion. Og det er ikke alle, der lige kan fiske to timer frem i deres travle skema. 

Det er derfor en meget bedre ide at træne derhjemme, hvis du overhovedet kan komme til det. Hav nogle vægte liggende derhjemme eller hav en motionscykel stående. På fridayblack.dk kan du læse mere om, hvilke datoer du bør købe dine redskaber på, så det bliver billigere for dig. 

Woman Slicing Gourd

Hav en dosmerseddel…

… og hold dig til den, når du står nede i supermarkedet! Det er ofte, når vi ikke har lavet en, at vi kommer galt af sted med hensyn til at købe en masse usunde ting hjem. 

Det er fristende lige at hive en chips pose med ned i kurven. Men når vi laver en dosmerseddel, er det meget nemmere for os at holde os til det, som vi egentlig har brug for – og ignorerer alle de andre søde og usunde fristelser.

Grocery Cart With Item

Gør det til en vane

Sundhed handler meget om at gøre tingene til en vane. Når vi giver os selv plads og tid til at overveje, om vi nu også gerne vil ud på den løbetur, så er det nemmere for os at sige fra. Lad være med at spørge dig selv, om du gerne vil. Kom i stedet for ud af døren og afsted, før din hjerne har tid til at registrere, hvad det er, der foregår.

Skriv et svar