Billige ringe kan også være flotte

Nogle kan måske have en tendens til at sætte lighedstegn mellem pris og kvalitet. Selvom dette kan være med god grund i mange tilfælde, så er det bestemt ikke altid et faktum, at der her skulle være en sammenhæng. Måske for nogle ting, men for andre ting er det ikke altid at dette er sikkert. For når det kommer til for eksempel fingerringe, så kan disse sagtens være flotte og billige på samme tid. Selvfølgelig så afhænger denne vurdering af den smag man har og hvilken stil, man er til. Dog vil de fleste sagtens kunne falde for billige ringe, hvis blot de er flotte og måske har en historie eller andet, som gør, at man kan lide dem. Det billige kan jo også blot være på grund af, at der lige er et godt tilbud eller at man har gjort et kup på et loppemarked.

Billige og flotte ringe er altså noget de fleste kvinder umiddelbart ville være interesseret i, hvis man bare er lidt glad for smykker og har et shoppegen i sig. Man sidder måske og kigger efter guldringe fra Chanti.dk. For er det netop billigt, så kan man også tillade sig at købe lidt mere. Samt man er lettere tilbøjelig til at fristes til at købe det i og med at der er billigt. For hvis det så endelig skulle være kvaliteten man går på kompromis på, så gør det heller ikke så meget, hvis det man har købt, skulle gå i stykker. Medmindre det selvfølgelig ender med at være en ring, der trods sin billige pris, betyder noget for en. Måske er det lige netop den af ens ringe som passer bedst til en og den man er. Altså kan de billige ringe også sagtens være flotte og af værdi.

Billige ringe kan også have en værdi

Det er ikke alle, der umiddelbart ville sætte pris på billige ringe, medmindre det er på grund af et godt tilbud. Dette vil måske også være afhængig af i hvilken sammenhæng, man støder på en billig ring. Er det en ring, man får givet i et frieri, så er det måske ikke en billig en af slagsen, man her havde drømt om. Medmindre der her skulle være en særlig årsag til en billig ring. Er det til gengæld en flot ring, man finder på et marked eller loppemarked, så er det et værdifuldt og glædeligt fund, at få den billigt.

En billig ring er altså ikke blot en billig ring, men vil skabe sin værdi ud fra historien bag. Derudover kan der opstå meget affektionsværdi i en ring. Over tid vil det ikke længere handle om pris, men netop hvilken betydning og symbolværdi, der ligger i den for en. Der er altså mange ting, som er med til at skabe værdi til noget og dette også, når det gælder ringe. Altså skal man ikke lade sig snyde af en billig ring for måske ender denne med, at være den mest værdifulde ring, fordi netop denne var der på et helt særligt tidspunkt i ens liv.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar