Plenny er nemme måltider til dig, der ikke har tid til at lave mad

annanasshake

1 år siden |  0 comments  |  Shopping

Har du en travl og stresset hverdag, hvor du skal nå en masse ting, er det ikke sikkert, at du har tid til at lave mad. Det kan være, at du både skal arbejde, nå at træne, se venner og familie og en lang række andre ting. Så kan det blive svært for dig at nå og stå og lave en masse mad fra bunden. Måske spiser du nu en masse take away, men ville egentlig gerne stoppe med det, fordi det er usundt. Det kan også være, at du bare undlader at spise nogle gange, fordi du ikke føler, at du har tid til det.

Begge dele er dog meget usundt for dig. I stedet kan det være en god ide, at du ser nærmere på de supernemme måltider, der hedder Plenny. Det er et måltidsprodukt, der er meget enkelt og hurtigt at lave, har alle de næringsstoffer og vitaminer, du har brug for, er mættende og koster under 20 kroner per måltid. Nemmere og billigere kan det næsten ikke blive.

Plenny Shakes er perfekte til alle måltider


Plenny er lavet af blendede havregryn og tilsat frugt eller chokolade. Det kan lyde som en anden form for morgenmad, men du kan spise Plenny Shakes til alle dine måltider. Det kan selvfølgelig være om morgenen, hvor det er nemt for dig at lave en shake og tage den med på farten. Hvis du pendler i bus eller tog, vil det være nemt for dig at sidde og spise den der. Du kan dog også sagtens spise den til frokost eller til aftensmad.

Hvis du har et meget travlt arbejdsliv, kan det være, at du ofte er nødt til at spise frokost foran din computer. Det kan være svært at sidde med en salat eller en sandwich samtidig med, at du arbejder. Der er det nemt at spise en shake af den kop, der følger med. Også til aftensmad kan det være rart at have en hurtig mulighed som Plenny Shakes, hvor du i løbet af ingen tid kan have mad klar. Det er ikke mindst rart, hvis du kun har kort tid, fra du kommer hjem fra arbejde, til du skal afsted igen.

Plenny er smart, hvis du vil holde øje med kalorierne


Når du har travlt og ofte spiser på farten, kan det være svært for dig at holde øje med, hvor mange kalorier du egentlig spiser i løbet af en dag. Der kan det også være en stor fordel for dig at spise Plenny måltidsprodukter. Der kan du nemlig være sikker på, at hvert måltid indeholder 695 kalorier. På den måde kan du hurtigt få styr på, om du spiser for meget eller for lidt i løbet af en dag.

Det at tælle kalorier er en af de mest effektive metoder til at tabe sig. Hvis du ikke føler, at du har tid til at klemme ekstra motion ind i dit travle skema, er det derfor en god mulighed for dig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Husker du finishen ved dit look?

Giv dig selv det sidste Danskerne elsker at forkæle sig selv, hvilket er helt forståeligt, da man gerne vil se attraktiv ud og virke lækker både over for det samme køn i forhold til konkurrence, men i sær overfor det modsatte køn. Det er en egenskab...

READ MORE

Billige ringe kan også være flotte

Nogle kan måske have en tendens til at sætte lighedstegn mellem pris og kvalitet. Selvom dette kan være med god grund i mange tilfælde, så er det bestemt ikke altid et faktum, at der her skulle være en sammenhæng. Måske for nogle ting, men for andre...

READ MORE

Gode julegaveideer til stilfulde mænd og kvinder

Hvis du mangler inspiration til at finde den helt rigtige gave til en stilfuld mand eller kvinde i dit liv, så er der hjælp at hente. Her kommer to forslag til mærker, du kan gå efter. Vi kender alle en eller flere personer, som bare er svære at find...

READ MORE