Jeg gjorde mine odds bedre med en bonuskode

bonuskode til betfair

3 år siden |  0 comments  |  Resten

Når man sidder derhjemme eller sidder ude i byen og følger med kampene på storskærm og med glæde kan konstatere at alle de kampe man har spillet på falder ud til ens egen fordel. Altså man vinder kamp efter kamp hele aftnen lige indtil den sidste kamp skal afgøres, og den misser man så. Det kan virkeligt ødelægge ens glæde og helt overskygge det faktum at man har vundet 9 ud af 10 kampe. Det kommer ikke til at ske med en forsikring der sikre dig din indsats helt op til 250 kr.
Sådan gjorde jeg


Jeg gik ind på denne hjemmeside, hvor det er muligt at få en eksklusiv bonus: Betfairs eksklusive bonus der gives til nye kunder. Eneste vilkår er at du skal placere en indsats på minimum 1.20 kr. Beløbet du satser skal være på mindst 10 kr. og bonussen er kun forbeholdt nye kunder der skal være bosiddende i Danmark. Det er det eneste, du kan som ny kunde få et freebet på op til 1000 kr. på dit første væddemål. Og du får matchet dit væddemål uanset om du taber eller vinder. Du kan oprette dig som kunde med det samme og starte med at spille med det samme.

Men det er ikke kun på odds at du kan få en bonuskode, der gives også bonus til eksistererende kunder, her kan du få op til 250 kr. refunderet hvis du skulle være så uheldig at tabe en kamp. Der gives også bonus hvis du spiller poker og hvis du spiller Casino online.


Det er mine erfaringer


Når du skal bruge Betfair, kan du hente en gratis applikation du kan bruge på din mobil der er meget brugervenlig i sit design og du slipper for at bruge nem id, da du kan logge ind med din eget brugernavn og kode. Med applikationen nede kan du spille hvornår og hvor end du er henne, du er kort sagt altid spilleklar. Når du skal indbetale kan du bruge betalingskort og en masse andre indbetalingsmuligheder, eneste krav er at indbetalingen er på mindst 50 kr., ved at benytte indbetalingskort er pengene på din konto med det samme og du er således klar til at spille med det samme.

Udbetaling af gevinster kan ligeledes ske igennem de indbetalingskort du har benyttet til at overføre penge til din konto med.

Mine erfaringer er positive og jeg kan kun anbefale denne hjemmeside til andre da der ikke er tale om noget lusk og de opfylder alle de ting de lover til punkt og prikke. Der er en live-chat hvor du kan komme igennem til kundeservice, svartiden er nede på 60 sekunder, og hvis du sender en mail til kundeservice er der svar indenfor 4 timer og ligeledes er der en tvitter-profil hvor du kan stille spørgsmål og hurtigt få hjælp til de ting du er i tvivl om. Du er således i rigtig gode hænder og hjælpen er aldrig langt væk.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Genopliv dine yndlingsspionfilm – uden overhovedet at bevæge dig op fra sofaen

Det er ingen hemmelighed, at hemmelige agenter alle dage har været noget af det mest populære overhovedet inden for underholdningsindustrien. Der er noget eksotisk men samtidig troværdigt over spionernes livsstil, og netop derfor har forfattere som J...

READ MORE

Sådan vasker du din flyverdragt uden at ødelægge den

En flyverdragt kan hurtig komme til at koste mange penge, særligt hvis du har en tildens til at ødelægge flyverdragten forholdsvis hurtigt. Der er mange som ødelægger deres flyverdragter når de vasker dem, og det er helt uden at vide, at de vasker de...

READ MORE

Lav dit eget virksomhedsblad

Når iværksætterdrømmen går i opfyldelse, og virksomheden vokser sig stor og stærk, er det vigtigt hele tiden at have tungen lige i munden. Med magten følger ansvaret, og man skal være opmærksom på de indirekte udvidelser, som en større virksomheds ak...

READ MORE