Gå aldrig ned på udstyr

outdoor

3 år siden |  0 comments  |  Resten

Hvad er mere mandigt end den rå natur, et telt og så de fornødne ting, du skal bruge for at klare dig i ødemarken? Intet! Det er nemlig essensen af det at være mand. Den ultimative ”survivor” - Bear Grylls, gjorde det cool at være mand mod den rå natur. Dog havde han de nødvendige ting, der skulle til for at klare sig i den vilde natur. Den engelske eventyrer har sat skub i tendensen af at være i ét med naturen, og det har boostet salget af outdoors udstyr.

Du kender sikkert den befriende følelse af at være i naturen. Intet andet end dig selv og måske nogle kammerater, jeres telt, et trangiasæt, en kniv og lidt snøre. Den følelse af selv at skulle skabe noget for at overleve giver dig en enorm selvtilfredsstillelse, og ingen mand bør være denne oplevelse foruden! Pak jeres tasker og tag ud i en skov. Slå lejr. Lav et bål og ellers bare nyd den bare natur i sin reneste form.

Man må aldrig gå ned på udstyr. Derfor kan du få alt, du skal bruge til at klare dig – og meget mere til! Alt fra kompas til frysetørret mad. Du kan få ting til ødemarken, som du aldrig havde tænkt over, du ville få brug for. Netop Bear Grylls, som æder små myrer og andre små dyr og insekter for at få protein, er et studie af en mand, der har ”survivorgenet” helt inde i sin indre DNA. Hans uovertrufne evne til at gå i ét med naturen og respekten for den er usammenlignelig. Samtidig benytter han sig af nogle værktøjer, som er vigtige for at kunne overleve på den bedste mulige måde. Én ting er at holde sig i live – en anden er at gøre det optimalt og få det maksimale ud af naturens rå ressourcer.

Den menneskelige schweizer-kniv


En mand som Grylls og en mand med respekt for sig selv går aldrig ned på udstyr. Hellere have for meget end for lidt. Bear Grylls er en omvandrende schweizer-kniv, og han har altid det nyeste gear, der giver ham et ekstra skridt i kampen mod naturen. Samtidig inspirerer han os til at leve vildt, og han viser os, hvordan vi klarer os selv. Væk fra iPads, smartphones og computere. Dine bare næver, din dolk og dit sejlgarn bringer dig længere end en app til din smartphone. Dette er den virkelig verden. Blandt træer, buske, klipper og sand. Det er her, det betaler sig at være knivskarp. Gå aldrig ned på udstyr og vælg det rigtige!

Om du skal på jagt, på hikingtur eller bare skal lave middag til din familie så er det vigtigt, at du vælger det, der passer til den opgave du står over for. Har du huslige opgaver, gælder det også om at have styr på dine hvidevarer, som jo er et redskab i forbindelse med madlavningen. Der findes både hjemmesider på internettet for hardcore-overlevelses mennesker, men også for de almindelige danskere, som blot ønsker en hyggelig men effektiv oplevelse i køkkenet – hver gang.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Genopliv dine yndlingsspionfilm – uden overhovedet at bevæge dig op fra sofaen

Det er ingen hemmelighed, at hemmelige agenter alle dage har været noget af det mest populære overhovedet inden for underholdningsindustrien. Der er noget eksotisk men samtidig troværdigt over spionernes livsstil, og netop derfor har forfattere som J...

READ MORE

Sådan vasker du din flyverdragt uden at ødelægge den

En flyverdragt kan hurtig komme til at koste mange penge, særligt hvis du har en tildens til at ødelægge flyverdragten forholdsvis hurtigt. Der er mange som ødelægger deres flyverdragter når de vasker dem, og det er helt uden at vide, at de vasker de...

READ MORE

Lav dit eget virksomhedsblad

Når iværksætterdrømmen går i opfyldelse, og virksomheden vokser sig stor og stærk, er det vigtigt hele tiden at have tungen lige i munden. Med magten følger ansvaret, og man skal være opmærksom på de indirekte udvidelser, som en større virksomheds ak...

READ MORE