Fodboldrejse til Arsenal

arsenal

3 år siden |  0 comments  |  Ud i verden

Hvis man er fodboldfan, vil man muligvis gerne på et tidspunkt rejse til udlandet for at se sit yndlingsholdfodboldhold spille. For store fodboldfans er det ofte et stort ønske at komme til at se yndlingsholdet spille live på holdets hjemmebane. For at dette ønske kan blive opfyldt, kræver det, at man bestiller en rejse med det ønskede mål som rejsedestination. Det kræver i det hele taget at en større planlægning omkring billetter til fodboldkampen/fodboldkampende, flybilletter, tider og datoer går op i en højere enhed for at få en vellykket og fantastisk fodboldferie, som man kan tænke tilbage på og mindes med godt humør. Måske kan fodboldferien oven i købet kombineres med en afbestillingsrejse, så hele oplevelsen bliver så billig som mulig.

Om Arsenal


Et yndet rejsemål for fodboldfans er London i England, idet fodboldholdet Arsenal Football Club (Arsenal FC) holder til i denne by. Arsenal FC er et af de mest succesfulde hold i engelsk fodbold, idet holdet har vundet 13 førstedivisions og Premier League titler, og holdet har også rekorden for at have vundet 12 FA cups, som en pokalturnering i fodbold for mandlige klubhold fra England og Wales, der er arrangeret af det engelske fodboldforbund – The Football Association. Nogle af holdets største personligheder er blandt andre Mesut Özil, Alexis Sanchez og Peter Cech. Heraf er Özil det dyreste køb i Arsenals historie, da han blev købt til klubben i 2013 fra Real Madrid og kosteder 42,5 millioner pund svarende til ca. 435 millioner danske kroner.

Ved at tage på fodboldferie i England, kan man altså opleve Arsenal på Emirates Stadion, som er holdets hjemmebane. Emirates Stadion har plads til 60.272 tilskuere og blev bygget i 2004, da Arsenal FC ikke fik lov til at udbygge den forhenværende hjemmebane Highbury. Stadionet er det tredje største stadion i England.

Hvis man ankommer med fly i Heathrow lufthavn, som betjener flest internationale passagerer, kan man tage metroen direkte ud til stadionet. Efter metroturen, som varer en times tid, er der nemlig kun ca. 450 meters gang til stadionet. Man kan selvfølgelig også benytte sig af en taxi. Et køre med en taxi tager ca. en halv time, men koster til gengæld også mere end 10 gange så meget.

At skaffe biletter til en kamp med Arsenal kan godt være en smule svært, og derfor skal billetterne købes i god tid. Man kan enten købe billetter på holdets hjemmeside, men andre udbydere, som har specialiseret sig i fodboldrejser, er også en mulighed. Udover at det er vanvittigt smart og nemt, kan det også være til stor hjælp at bestille en samlet pakkeløsning med både fly, hotel og billetter.


Kombinér fodboldferien med en afbestillingsrejse


Hvis man ikke er interesseret i en pakkeløsning, er det også muligt at få sammensat en billig anden løsning. Det kræver dog bare lidt mere planlægning. Hvis man gerne vil have rejsen så billigt som muligt, kan det godt betale sig at klikke ind på hjemmesider, som har afbestillingsrejser til hele verden. Her er det nemlig muligt at skaffe billige flybilletter til lige præcis den destination, man ønsker.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Godt bredbånd fik Hanne på nettet, så hun kunne tale med sine børnebørn

Hanne Mikkelsen var ikke meget for det, da hun først hørte, at hendes søn, svigerdatter og deres to børn skulle flytte til USA i tre år. ”Jeg prøvede at lade som om, at det var en spændende mulighed for dem, da de fortalte mig det. Ikke mindst for bø...

READ MORE

Oplev USA i virkeligheden

Der er mange muligheder, når man skal have planlagt sin ferie. Faktisk kan det være ret uoverskueligt, fordi hvor dælen skal man lige rejse hen, hvis altså planen er, at man skal rejse ud i den store verden. Det er meget forskellig fra person til per...

READ MORE

Skan dine fødder med vandrestøvler i kvalitet

Vi kender det. Man kommer hjem fra en dejlig lang vandretur, der har budt på forskellige underlag såsom græs, sten, jord eller måske endda bjerglignende underlag. Ens krop er udmattet, og ens fødder er trætte og ømme efter den lange vandring. Man ska...

READ MORE