En smart måde til at leve sundere

leve sundere

Der er rigtig mange mennesker i Danmark, og i det hele taget i hele verden, der kæmper rigtig meget med at leve sundt. Udbuddet af usunde madprodukter og drikke er større end nogensinde før, og derfor er det ret selvfølgeligt, at der er mange, der bliver afhængige af at spise denne usunde mad. Men det kan faktisk godt lade sig gøre at spise varieret og sundt, uden at det behøver at være kedeligt.

Enten har man selv sagt det mange gange, eller også har man hørt andre sige det. Det er i hvert fald 100% sikkert, at sætningen: ”hvorfor skal den usunde mad smage så meget bedre end den sunde”, ikke er fremmed for nogen i Danmark. Og der er virkelig også noget om det. Vi hører fra eksperter og i medierne, at vi altså skal til at spise noget sundere mad og droppe junkfood, cigaretter, sodavand og alkohol, men det er altså virkelig lettere sagt end gjort. Det er der også mange danskere, der kan skrive under på. Men kan det virkelig være rigtigt, at det skal være så kedeligt at spise alle de sunde madvarer?

Spis dig til en sundere livsstil

Der er faktisk gode muligheder for, at man kan spise sig til en sundere livsstil og dermed til bedre selvværd og livskvalitet. Og det behøver absolut ikke at være en stor kamp for at nå dertil. Mange tænker kun på at løbe lange ture, lave armbøjninger og så videre, hvis man nævner ”sund livsstil” for dem, men det er langt fra hele sandheden bag den sunde livsstil. Det er faktisk ikke en gang den halve sandhed, for du kan jo faktisk godt løbe meget og lave styrketræning, uden at du lever særlig sundt. Man kan for eksempel løbe ture på 10 km, men samtidig spise på en fastfood restaurant tre gange om ugen. Det kan godt være, at man ser tynd ud, men fedtet fra fastfood sætter sig altså, og så bliver man det, som man kalder tyndfed.

Men man kan sagtens leve sundt uden at løbe de der 10 km to gange om ugen.

Man kan med fordel investere i en saftpresser, som presser frugter og grøntsager til en lækker og sund smoothie, som er rig på alle vitaminer og rig på alt andet, der er godt for din krop. Og en saftpresser koger rigtig meget frugt ned til en overskuelig smoothie eller juice, som sikrer dig, at du får rigeligt med frugt om dagen.

Det kan lyde som en alt for let løsning, men læs mere, og du får snart at se, at det faktisk er rigtigt nok.

Ens krop skal man virkelig passe godt på, for det er den eneste man har, og det er altså ikke altid, at man lige husker på dette, når man udsætter kroppen for alt muligt, som den helst skulle have undgået at være udsat for, og dette er meget uheldigt, for du kan ikke nå at lave det om igen.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og ikke redaktionelt indhold

Skriv et svar